In mijn praktijk kunt u ook terecht wanneer u vragen heeft welke producten u het beste kunt gebruiken voor uw dagelijkse huidverzorging of wanneer u uw huid een opfrisser wilt geven. Ik maak gebruik van diverse peelingen en van een derma-pen om resultaat te bereiken. Deze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

WHISpro

Een WHISpro behandeling geeft uw huid een jonger en frissere uitstraling. De mogelijkheden om de WHISpro in te zetten zijn erg groot. Ter aanvulling op een acne-behandeling of puur ter huidverbetering. Door de ruime keuze uit diverse serumcapsules, met elk hun eigen specifieke doel, is deze behandeling voor iedereen geschikt! Het slim inzetten van de Technology Heads met de diverse capsules, staan garant voor resultaat.

Wat zijn de grote voordelen van een behandeling met de WHISpro?

 1. Niet invasieve behandeling voor huidverbetering (de (opper)huid wordt niet beschadigt tijdens de behandeling);
 2. Het is een ontspannen behandeling;
 3. Vrijwel direct resultaat;
 4. Korte behandeling van 30 minuten;
 5. Na één behandeling blijft het resultaat ongeveer 1 maand zichtbaar;
 6. In kuur verband het beste resultaat. (6-8 behandeling om de 1 à 2 weken);
 7. Betaalbare behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. 70 euro per behandeling en kuur van 6 behandeling voor 375 euro i.p.v. 420 euro (wordt in één keer in rekening gebracht).

Voor behandeling

Resultaat direct na één behandeling met BTX-capsule

Synergie

Synergie Skin® is een cosmeceutical. Dit houdt in dat de producten van Synergie actieve werkzame stoffen/ingrediënten bevatten, welke echt voor een verbetering van de algehele conditie van de huid zorgt. Het bedrijf is opgericht in 2005 in Australië en inmiddels internationaal erkend. Tevens wordt het merk als toonaangevend beschouwd in het cosmeceutisch assortiment door cosmetische artsen en dermatologen. De kracht van Synergie is dat het ontwikkeld is door Terri Vinson. Zij is biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus. Alle producten worden door haar ontwikkeld en pas met haar goedkeuring geproduceerd. Dit alles in haar eigen laboratorium en fabriek.

De Synergie-producten hebben het keurmerk ‘Clean Science’, ze zijn dierproefvrij een dragen het CCF keurmerk (Choose Cruelty Free). Synergie gebruikt de beste ingrediënten uit de natuur samen met de beste klinisch bewezen cosmeceuticals samen. Dit zonder de gezondheid van uw huid, onze omgeving en de dieren te belasten/ in gevaar te brengen.

De producten zijn vrij van:

 • Parabenen
 • Kunstmatige geur- en kleurstoffen
 • Ftalaten
 • PEG’s
 • Propyleenglycol
 • SLS (zorgen voor het schuimend effect in o.a. reinigers en shampoo)

Door het gebruik van de producten van Synergie thuis in combinatie met behandelingen in de praktijk zult u zien dat uw huid echt zal opknappen en weer een frisse en gezonde uitstraling zal krijgen! Voor elke huid/huidprobleem zijn er mooie producten in het assortiment aanwezig en geheel af te stemmen op uw wensen.

Met de mooie starterkits van Synergie, kunt u 3-4 weken de producten gebruiken en zult u merken wat dit al kan doen voor uw huid.