Sanne Mathijssen

Even voorstellen

Ik ben Sanne Mathijssen en ben in april 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als huid- en oedeemtherapeute. Tevens heb ik mijn diploma voor de schoonheidsverzorging. De combinatie van huidtherapie en schoonheidsverzorging is waardevol. Binnen de huidtherapie kan ik gericht werken aan een huidprobleem, waarin ik binnen de schoonheidsverzorging ook nog een stukje ontspanning kan aanbieden. Beide zorgen ervoor dat ik een klein stukje kan bijdragen aan het feit om mensen zich weer prettig te laten voelen in hun eigen vel!

Direct na mijn afstuderen heb ik een zwangerschapsverlof waargenomen op mijn laatste stageadres. In deze praktijk heb ik tot februari 2018 gewerkt. Daarnaast heb ik één jaar bij een andere praktijk gewerkt, waarna ik bij Dermediq ben ik gaan werken.

In januari 2018 heb ik de praktijken in Druten en Cuijk overgenomen. Door het overnemen van de beiden praktijken heb ik mijn doel verwezenlijkt om een eigen praktijk te hebben. Ik wil graag mijn eigen visie volgen en ideeën toepassen vandaar dat ik ook vanaf januari 2019 een eigen nieuwe bedrijfsnaam neem.

Wat is nu mijn missie en visie voor de praktijk:

Ik streef ernaar om de mensen een zo’n eerlijk mogelijk antwoord te geven op hun vragen, ook al houdt dit in dat ik hierdoor iemand soms doorverwijs naar een collega huidtherapeut. Respectvolle omgang met elkaar en vertrouwen zijn voor mij belangrijke pijlers. Dit vind ik belangrijk om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Een goede vertrouwensband tussen behandelaar en cliënt/patiënt is daarvoor essentieel.

Ik hoop door middel van deze werkwijze dat ik mijn cliënt/patiënt een verbetering van levenskwaliteit kan bieden. Vol vertrouwen ga ik aan het werk om mijn praktijk op te bouwen.