Nieuwe producten binnen!

Nieuwe producten binnen!

Afgelopen zaterdag heb ik weer een nieuwe voorraad aan producten van La roche Posay binnen gekregen. De patiënten/cliënten in de praktijk die bekend zijn met de producten, blijven ze graag gebruiken. Het zijn fijne producten, voor diverse huidaandoeningen/condities, en prijstechnisch erg aantrekkelijk!

Nieuw in het assortiment zijn de ‘Pure Vitamin C10 serum’ en de ‘Effaclar Duo SPF 30′.

Ik ben zelf erg blij met deze uitbreiding. Niets is zo goed voor een (acne)huid om elke dag een SPF te gebruiken. Dit verkleint niet alleen de kans op huidschade met eventueel kans op kwaadaardige huidaandoeningen, maar is ook het beste product om huidveroudering tegen te gaan!

Het Vitamine C serum is een mooie aanvulling omdat deze erg goed getolereerd wordt door mensen met een gevoelige huid en die toch iets extra’s willen doen met anti-aging. Vitamine C is de meest voorkomende anti-oxidant in de huid. Alleen kan je huid zelf geen vitamine C aanmaken. Daarom is het afhankelijk van of u het zelf aanbrengt of inneemt in de vorm van suppletie en natuurlijk gezonde voeding. Nu kunt u uw huid dus ook al verwennen met deze krachtige anti-oxidant door het gebruik van dit serum in uw dagelijkse huidverzorgingsritueel!

Bent u nieuwsgierig geworden of zo enthousiast dat u het meteen wilt gaan uitproberen? Ik heb de producten staan in de praktijk. Neemt u gerust contact op met mij of kom langs!

Groetjes,

Sanne