Nieuwe behandelmogelijkheid: WHISpro!

Nieuwe behandelmogelijkheid: WHISpro!

Enthousiast ben ik om u te kunnen vertellen dat ik een nieuwe behandelmethode kan aanbieden voor huidverbetering voor elke huidtype : WISHpro behandeling.

Wat is WISHpro. Dit is een apparaat/platform wat gebruikt maakt van Magnetische Infusie Technologie. Hiermee kunnen magnetische pulsen om gezet worden in een actief energieveld dat licht of elektrische stroom creëert. Door dit te combineren met serum-capsules met actieve ingrediënten, kunnen er mooie resultaten worden behaald!

Er is de keuze uit vier Technology Heads. Dit zijn de tussenkoppen met elk hun eigen specifieke werking.

De “groene” kop is de Magnetic Pulse. Deze kop wordt alleen gebruikt met de peelingcapsule. Deze kan worden ingezet als voorbereiding op de behandeling met een van de andere Techonolgy Heads.

De “blauwe” kop is de Blue Ray. Deze geeft blauw licht 420-470 nm. Deze wordt met name ingezet bij de vette en problematische huid, geïrriteerde en gevoelige huid en bij rest acne. Deze kop kan met alle serumcapsules worden ingezet.

De “rode” kop is de Rejuvenation. Deze geeft rood spectrum LED light van 660 nm. Deze wordt met name ingezet bij huidverjonging en bij een normale en droge huid. Ook deze kop kan worden gecombineerd met alle serumcapsules.

De “gele” kop is de Microcurrent. Deze kop kan het magnetische veld omzetten in energie, wat weer de collagene en elastine vezels in de huid triggert. Dit wordt dan met name ingezet bij de Ant-aging behandelingen en een normale en droge huid.

De serumcapsules zijn onderverdeeld in vier groepen.

 • Natural Line (groen) is op basis van natuurlijke oliën. Dit voedt de huid en behandelt huidproblemen. Ook geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid, en normale en droge huid.
 • Infusion line (paars). Deze serumcapsules vervagen en vertragen de eerste tekenen van huidveroudering.
 • Ageing Process Control Line (geel/oranje). Deze serums beschermen tegen chemische, mechanische en UV-agressies. Het heeft een remodellerend effect, verbetert verzakking van de huid en rimpels. Tevens wordt de huidtextuur verbeterd.
 • Active Pro-Long line (blauw). Deze serums herstellen, repareren en revitaliseert de verouderde, vermoeide, niet vitale en gestreste huid.

Wat zijn de grote voordelen van een behandeling met de WHISpro?

 1. Niet invasieve behandeling voor huidverbetering (de (opper)huid wordt niet beschadigt tijdens de behandeling);
 2. Het is een ontspannen behandeling;
 3. Vrijwel direct resultaat;
 4. Korte behandeling van 30 minuten;
 5. Na één behandeling blijft het resultaat ongeveer 1 maand zichtbaar;
 6. In kuur verband het beste resultaat. (6-8 behandeling om de 1 à 2 weken);
 7. Betaalbare behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. 70 euro per behandeling en kuur van 6 behandeling voor 375 euro i.p.v. 420 euro (wordt in één keer in rekening gebracht).

Bent u na het lezen van deze informatie ook enthousiast geworden over de behandelingsmogelijkheden met de WHISpro?! Neemt u dan contact op met mij via 06-28225511 of stuur een mail naar info@zorgvooruwhuid.nl