Eerste bericht!

Eerste bericht!

Beste lezer,

Middels deze nieuwspagina, tracht ik u op de hoogte te houden van de veranderingen, cursussen en leuke en informatieve feiten met alles wat betrekking heeft op uw huid. Ik probeer dit ook door te plaatsen op facebook en instagram, dus u kunt mij ook volgen via deze social media kanalen.

Als huidtherapeut behandel ik de zieke en of beschadigde huid. Dit is, zoals u misschien al weet, heel divers. U kunt zich storen aan (over)beharing, acne, steelwratjes, gesprongen vaatjes, huidveroudering/slechte huidconditie, maar ook oedeem hebben ontwikkeld na operatie of trauma. Hierdoor is het vak heel erg divers en ontzettend interessant. Om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik bij- en nascholingen. Deze zullen, net zoals het vak, variëren van cosmetische scholingen (acne, overbeharing, huidverbetering) en scholingen die meer gericht zijn op het medische gedeelte van het vak (oedeem/littekens)

Hopelijk vindt u het interessant en leuk om te lezen en zo op de hoogte te blijven van juiste informatie over de verzorging en aandoeningen van de huid.

Groetjes,

Sanne