Corona Update

Corona Update

Gisteren hebben we allemaal te horen gekregen dat de maatregelen worden verlengd tot 28 april. Dit houdt in dat de praktijk helaas nog dicht moet blijven. Alleen noodzakelijke zorg mag worden uitgevoerd. Wat is nu noodzakelijke zorg? Oedeemtherapie kan hieronder vallen. Echter mag ik pas behandelen met een verwijzing van de arts, hierin wordt dan aangegeven dat behandeling echt noodzakelijk is. Wilt u hierbij wel rekening houden met het feit als u verkouden bent, niet lekker voelt en koorts heeft de behandeling niet mag doorgaan!

Acne, ontharen, micro-needling en littekentherapie vallen hier helaas niet onder. Uiteraard ben en blijf ik bereikbaar voor u per telefoon en mail om al u vragen te beantwoorden en zelfmanagement te bevorderen. Tevens ben ik bezig met het opzetten van videoconsulten. Hiermee kan ik met u op afstand contact hebben en mee kijken om zo te beoordelen of zorg noodzakelijk is.

Heeft u producten nodig om bijvoorbeeld uw acne zo goed mogelijk het blijven verzorgen of voor de droge handen van het veelvuldig wassen? Dan kunt u dit aan mij laten weten. Ik zal de producten dan zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgen. Uiteraard probeer ik bestelling te combineren zodat ik niet voor één product op en neer rijd, waardoor het kan zijn dat het twee tot drie dagen kan duren voordat ik het kan bezorgen. Houdt hier rekening mee, zodat u niet zonder zit.

Het is een rare tijd. Een tijd die veel van ons allemaal vergt. Door de maatregelen zo goed mogelijk op te volgen, is te hopen dat we met zijn alle zo goed mogelijk erdoorheen komen!

Pas goed op uzelf en blijf gezond!

 

Liefs

Sanne