Aanscherping maatregelen omtrent Corona

Aanscherping maatregelen omtrent Corona

Sinds afgelopen week gelden er extra maatregelen/adviezen vanuit het kabinet om het corona-virus te bestrijden. Een van deze adviezen is om in openbare ruimten mondmaskers te dragen.

Aangezien ons beroep een contactberoep is, is ons ten zeerste aangeraden om te vragen aan u om bij uw bezoek een mondmasker te dragen. Ook tijdens de behandeling. Bij behandelingen in het gelaat mag het mondmasker wel af, omdat anders de behandeling niet kan worden uitgevoerd.

In de praktijkruimte staat ook een handpompje met desinfectans. Deze kunt u gebruiken zodra u binnen komt.

De ruimte wordt regelmatig gelucht en na elke behandeling desinfecteer ik de stoelen, het bureau en de deurknoppen.

Ik begrijp dat u dit alles als vervelend kunt ervaren. Toch wil ik u vragen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het dragen van een mondmasker wordt sterk aangeraden maar is geen verplichting.

Uiteraard blijven ook de andere adviezen, zoals het zelf meenemen van een badlaken/badhanddoek en het thuisblijven bij (milde) verkoudheidsklachten, hoesten, koorts, keelpijn en benauwdheid gelden.

Hopelijk verdwijnt het virus snel, als we ons aan de maatregelen houden zodat wij weer met zijn allen ons “normale” leven weer kunnen oppakken.

 

Sanne